zaterdag 30 maart 2013

Battle: Schwarzkopf Gliss vs. Shegron (action)

Hey lieve lezers!!

De eerste battle is een feit, en wel een battle tussen 2 hair repair serums!
De strijd gaat tussen Schwarzkopf Gliss hair repair voor droog en beschadigd haar en Shegron hair repair wonder serum spray (ook voor droog en beschadigd haar).

Let's go!

prijs en verkrijgbaarheid:
De spray van schwarzkopf is verkrijgbaar bij het kruidvat voor €4,36 Niet echt heel duur, maar ook niet heel goedkoop.
De Shegron spray is verkrijgbaar bij de action voor max. €2,50 (sorry guys bonnetje kwijt! ik geloof dat ik er 1,79 voor heb betaald maar ik weet het dus niet zeker. maar ik weet wel 100% zeker dat het niet meer heeft gekost als 2,50 dus vandaar dat ik dat maar even als max aan houd)
Nadeel van de Shegron ten opzichte van de Schwarzkopf is meteen ook dat het van de action komt. De action heeft namelijk een wisselend assortiment en geen vaste artikelen. Dus het kan zomaar zijn dat het er ineens niet meer is. Bij de Schwarzkopf spray weet je eigenlijk gewoon zeker dat'ie in de winkel staat.
Het voordeel van de Shegron is zoals je wel kunt zien het duidelijke prijsverschil.

de verpakking:Ik vind de verpakking niet zo belangrijk. Als het product maar werkt, maar er zijn mensen die een leuke verpakking/bestickering belangrijk vinden. Voor beide producten geld dat het gewoon een normale verpakking is.Geen frutsels of toeters en bellen. De Shegron ziet er naar mijn mening wat strakker uit en de Schwarzkopf wat vrolijker. Verder zijn het ongeveer dezelfde flesjes dus ja.. De bekende kwestie van smaak. Ik zelf vind dan de Schwarzkopf er het leukst uitzien om het perzik/oranje kleurtje.

werkt het? 
Shegron: Vergeleken bij z'n tegenstander word de Shegron van tafel geveegd. Ik kreeg er zachter en beter uitziend haar van naar mijn idee, maar ik had na gebruik ook sneller vet haar.
Schwarzkopf: Ja! mijn haar voelt superlekker zacht als ik dit er in heb gedaan. Ik kan mijn haar vaak ook beter doorkammen als ik dit in heb gespoten. Ik heb ook gemerkt na een tijdje gebruiken dat mijn haar minder stroef werd. Door het verven en het regelmatige gebruik van zilvershampoo, fohn en stijltang beschadig ik mn haar best wel. Daardoor voelde mijn haar ook een poos heel stroef aan. Dat is echt verbeterd sinds dit spul! Bij de Shegron had ik snel vet haar: bij deze niet/aanzienlijk minder. Ik kon het wel merken als ik er teveel van had ingespoten maar bij normale hoeveelheden nergens last van.

de winnaar....Jullie raden het vast al: Schwarzkopf.
Opzich is de Shegron een prima product maar de Schwarzkopf doet t gewoon net wat beter. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding  van de Schwarzkopf opzich prima, goedkoper zou natuurlijk altijd top zijn, maar hey je kan niet altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
Vind je €4,36 nou wel te veel dan is de Shegron een prima vervanger het is goedkoop maar doet wel zijn werk.
Ben jij niet overtuigd door de Shegron? kijk dan nog eens verder bij de action. Ze hebben vaak ook hele partijen van bepaalde merken waaronder soms ook de Schwarzkopf of bijvoorbeeld Syoss in hun schappen staan scheelt vaak nog een boel met het kruidvat/etos.

Hopelijk hebben jullie er wat aan! Tot de volgende keer!
Liefs, Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten