woensdag 1 juni 2016

Personal Update || Daar gaan we weer! Afvallen enzo.

Wie mij persoonlijk volgt op social media weet het al, ik ga weer werken aan mijn lijf. Ja alweer. Poging 100.000.000... En een hoop mensen die ik erover spreek zijn sceptisch.. Ga je het dit keer nou eens wel volhouden dan? In de toekomst kijken kan ik niet, maar ik denk dat dit wel een blijvende oplossing is. Ik ga het namelijk niet alleen aanpakken, maar met Heroik.

Toen ik nog in Apeldoorn woonde heb ik (helaas maar heel kort) een personal trainer gehad. Op zich beviel dit best wel goed. Ik had daardoor best een stok achter de deur en het voelde als iets wat effectief zou zijn. Maar zoals velen van jullie weten brak toen de hel los en kon ik terug verhuizen naar Almelo waardoor het voor mij niet haalbaar was om langer met die personal trainer door te gaan. Bummer!

Maar inmiddels ben ik een jaar weer terug in Almelo, nog meer emotionele rollercoaster ritjes rijker, single as a pringle en ben ik het echt zo meer dan zat. Ik wil iets haalbaars, iets waar ik me goed bij voel, en af van die k*tkilos. Ik ben er echt zo zo zo ontzettend spuugzat van. En de enige die er wat aan kan doen ben ik. Alleen lukt het mij niet alleen.
Alsof ze het aanvoelde ofzo dropte een vriendin van mij ineens laatst de bom dat zij sportte bij Heroik samen met haar zusje. Heroik? Ik had er nog nooit van gehoord. Ze vertelde me meer en ik was getriggerd. Dit klonk als iets waar ik naar op zoek was. De tijden dat ik kon sporten kwamen gunstig uit met mijn werk en kan ik zelf kiezen, sport 2x per week in een klein groepje (dus ook gelijk wat meer onder de mensen) en een eetschema.. Ik was best enthousiast. Eenmaal aangeland op hun website kun je een gratis workshop volgen en na die workshop was ik om. Ingeschreven, volgende dag op intake en gaan met die banaan.

Inmiddels zijn we op dag 3. De eerste training heb ik maandag gehad en die beviel goed. De oefeningen waren niet te moeilijk maar zweten zul je. Ik voelde me er goed bij, dit kan ik wel. Mijn eetschema bevalt me ook prima (HOERA ik mag gewoon brood!). Geen vreemde voedingsmiddelen waarvan je de naam niet kan uitspreken en moet zoeken in welke winkel je ze moet kopen. Gewoon normaal eten. De spierpijn is er wel en stevig, maar het valt me alles mee.. Behalve mijn rechter bovenarm.. Vooral toen ik de dag erna thuis kwam van de dierenwinkel met een zak hondenvoer van 15 kilo die ik met mijn rechter arm getild had.. Ik denk dat dat net iets te veel geweest is:P Hopelijk is dat morgen weg/minder want dan gaan we weer!

Wil je mijn journey volgen? Kijk dan eens op mijn facebookpagina. Wil je meer weten over Heroik? Kijk dan vooral eens op hun website www.heroik.nl

I'll keep you posted!

Liefs, Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten