maandag 30 januari 2012

Strijd tegen de kilo's

Hey allemaal!

Laatst stond ik op de weegschaal... De weegschaal gaf me een getal waar ik heel hard van schrok. Ik noem het getal niet want ik schaam me dr best wel voor, maar ik kan je wel vertellen dat dit getal er niet om liegt. Dit kan dus niet langer, dit wil ik niet meer. Probeer met dit gewicht en deze maat maar eens een hippe broek te kopen. En dan heb ik het nog niet eens over mn gezondheid. Wie weet heb ik als het zo door gaat volgend jaar wel diabetes omdat ik te dik ben.

Conclusie: er moet 30 tot 35 kilo af. Dat is echt veel.. En daarbij is dit al afval poging nummer honderdzoveel. Maar de knop is nu echt om. Het kan niet meer!
Dus afgelopen week ben ik met mam op pad gegaan om het dokter frank boek te gaan halen.

Waarom dr. Frank? Ik ben een suiker en koolhydraten junk. Ik moet afkicken van die zooi en dr frank bied mij daartoe de mogelijkheid. Uit ervaringen van anderen begreep ik ook dat er weinig last is van hongergevoel. Dat is natuurlijk ook best prettig als je gaat afvallen. Maar de belangrijkste reden voor mij is dat ik tijdens de eerste periode 10 tot 15 kilo kwijt kan raken. Dus een begin met snel resultaat. Voor mij is dat in de beginfase erg belangrijk, anders raak ik de motivatie kwijt. Na de eerste fase zal het langzamer gaan en dan na de tweede zal ik gaan stabiliseren.

De eerste dag zit er inmiddels op en het bevalt nu al prima. De maaltijden van vandaag vulden zo goed dat ik nauwelijks trek had tussendoor en mn avond eten kreeg ik niet eens op! Ik hoop dat dat zich voortzet! Dan ben ik helemaal happy;)

Ik zal jullie hier af en toe op de hoogte houden van mn vorderingen en moeilijke momenten en voor jullie: feel free to share yours!

Liefs, Marjolein

1 opmerking:

  1. Heel knap van je meid!! Echt respect! Heel veel succes en je kan het hè!! Liefs Esther

    BeantwoordenVerwijderen