woensdag 1 augustus 2012

My Skin Review

Hey Allemaal!!

Het heeft even geduurd maar eindelijk, alle wonden zijn genezen het diploma is behaald en dus heb ik eindelijk de tijd gevonden om uitgebreid aandacht te schenken aan een nieuw artikel dus hier issie dan! de review van de My Skin producten van Essence. Even een kleine nieuwe vermelding over deze lijn: naast de al bestaande types heeft essence er nu een nieuw ''smaakje''  aan toegevoegd: skin moisturizer peach & acaii berry. Minder fijn is dat je hiervoor naar duitsland moet. Wat trouwens wel aan te raden is wat beautyproducten betreft want alles is daar minstens 1/3e goedkoper!

Laat ik beginnen met de cleansing wipes.
Ik koos de pomegranate&bamboo variant. Hier heb ik de andere producten ook van.
wat beloven ze?
Ze beloven dat het moeiteloos waterproof make-up en vuil van je gezicht verwijderd zonder je huid uit te drogen en je huid glad en zacht laat aanvoelen.
doet het wat het belooft?
Ja! volmondig! Ik heb bij een hoop cleansing wipes van andere merken vaak een irriterend gevoel na het schoonmaken. Dit had ik niet bij deze cleansing wipes. Het verwijderd de make up in principe ook prima. Wat mij betreft is dit dus een prima product. Het ruikt ook nog eens lekker fris en zoetig. Ik vind wel dat er wat weinig doekjes inzitten namelijk maar 25, maar dit mag de pret niet drukken. Het werkt goed en voelt prettig.


Dan door met 4 in 1 cleansing cream.
wat beloven ze?
Het is een reiniging, peeling, masker en creme. hydrateert de huid, verfijnt de porien en geeft een matterend effect aan de huid.
doet het wat het belooft?
Hmm not so sure.. Reinigen/peeling is in principe prima maar gebruik het alsjeblieft niet als masker!! Dit brand ontzettend op je gezicht na een half minuutje!! Je krijgt er geen lelijke vlekken van op je huid of iets dergelijks maar het begint eerst te tintelen en dan te branden en dat wil je niet als je een lekker verwen momentje doet. Als je gewoon je gezicht ermee wast werkt het wel gewoon prima. Heb dan inderdaad een lekker zacht gezichtje en inderdaad geen glimhoofd.

En last but not least de intensively caring cream.
wat beloven ze?
verzorgt de dorstige huid 24 uur lang, herstelt de elasticiteit en geeft energie. granaatappel & bamboe zorgen voor een vochtboost zodat de huid niet uitdroogt.
doet het wat het belooft?
Ja! Zodra je de (heerlijk ruikende) creme opsmeert voel je het vocht je huid gewoon bijna intrekken. De creme voelt enorm verfrissend aan en totaal niet cremerig en plakkerig. Ik moet zeggen dat ik het af en toe ook halverwege de dag op smeer omdat de creme zo prettig en verfrissend voelt. Inderdaad alsof het een kleine energy boost is.

Conclusie: Ik ben erg te spreken over de my skin lijn. Het doet (voor het grootste deel) wat het moet doen, ruikt erg lekker en het kost niet veel. Daarbij ziet de verpakking er vrolijk uit en ja.. dat is een leuke kleine bijkomstigheid.

de producten zijn te koop bij het kruidvat:
essence my skin dagcreme (pomegranate & bamboo)                      €1,99
essence my skin cleansing wipes (pomegranate & bamboo)             €1,69
essence my skin 4 in 1 cleansing cream (pomegranate & bamboo)   €1,99

Liefs, Marjolein

Edit: Na de producten eventjes doorgebruikt te hebben werd ik toch wat minder enthousiast. Na een poosje kreeg ik ook een branderig gevoel van de dagcreme. Helaas! Nu ga ik zoeken naar wat nieuws en dat uiteraard reviewen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten