vrijdag 11 januari 2013

schwarzkopf live color xxl ice blonde

Hallo Allemaal!
Gelukkig nieuwjaar! dat het maar een goed jaar mag worden!
Zo, het is al wel eventjes geleden dat ik voor het laatst wat geblogd heb.. dus het werd hoog tijd voor een nieuw artikeltje.
Zoals jullie weten ben ik druk geweest om mijn haar lekker blond te krijgen en heb meerdere verfjes gehad.
Op aanraden van een oud klasgenoot heb ik de schwarzkopf live color xxl ice blonde geprobeerd en die ga ik dus nu reviewen.


Dit is hem dan, de schwarzkopf live color xxl ice blonde. Ik moest even zoeken voor ik hem gevonden had want ze hebben deze verf alleen bij de grotere kruidvat winkels.
Het beloofd een prachtige blonde kleur die lang houd en niet gelig is.
Ook is het niet echt een verf meer een lightener , dit goedje verwijderd bepaalde pigmenten (o.a. rood) uit je haar waardoor het dus lichter word.

wat zit er allemaal in het doosje?


- de handleiding natuurlijk"
- handschoenen
- aanbreng fles met vloeistof
- blond activator
- blondeercreme
- verzorgende conditioner

Zoals bij de meeste kleuringen is het niet moeilijk het mengsel in elkaar te flansen, gewoon handschoentjes aan en de instructies volgen maar voor de nieuwschierigen onder ons die toch graag willen weten hoe het moet, here we go:
- draai de dop van de aanbreng fles en knip het zakje blond activator open (het zilveren zakje). leeg het zakje in de aanbrengfles.
- doe nu de blondeercreme in de fles (het witte tubetje met blauwe opdruksels)
- flink schudden en je bent ready to go.
Je kan het gewoon als een shampoo aanbrengen op je haar en inmasseren maar een kwast gebruiken kan natuurlijk ook, dat is maar net wat je zelf het prettigst vind.
dan 30 tot 45 minuutjes in laten werken et voila, mooi blond haar! Zoals je ziet kan je er dus weinig aan verknallen.

Maar dan wil je natuurlijk wel weten wat het resultaat is, zie hier:

voor:


en na:

Zoals je ziet ben ik van mezelf al blond, maar warm blond en ik wilde graag, heeeel blond, en dat is dus mooi gelukt. Hierboven schreef ik al dat direct na het kleuren mn haar er een beetje nep uitzag. Dit 'neppe' ging er wel af na 2x wassen ofzo. Verder is het ook een aanrader om zilvershampoo te gebruiken dat verwijderd eventuele gele tinten en (in iedergeval bij mij) zorgt het dat de kleur mooi en er "echt" uit ziet.
Zorg ook dat je een goede conditioner blijft gebruiken want, we all know it, kleuren is niet zo bevorderlijk voor je haar.
Ohja tip voor de donkerharigen onder ons, gebruik deze kleur NIET als je van heel donkerbruin/zwart naar blond wil. Dat pakt NIET goed uit (ga maar eens googlen op dit product, je krijgt genoeg fails van mensen die met donkere haarverf of donker haar van zichzelf dit hebben geprobeerd en er met de vreemdste kleuren vanaf zijn gekomen). Als je dan toch graag blond wilt, moet je echt eerst ontkleuren en dan verven.

Mijn conclusie: Ik ben heeeeel tevreden! Het werkt, de kleur is mooi geworden en hij blijft inderdaad lang mooi!

Welke kleuring gebruiken jullie? of hebben jullie ervaring met deze kleuring? let me know!

liefs, Marjolein
Geen opmerkingen:

Een reactie posten