woensdag 15 mei 2013

Shoplog: kruidvat/E.L.F.

Hey allemaal!!

Het was alweer even geleden dat ik echt mezelf verwend heb met een beetje make-up. Nu ik weer een baan heb en het belastinggeld gestort werd vond ik dat het tijd was om dat maar eens flink te vieren!
Ik had ook best wel een paar nieuwe dingen nodig. Ik heb geweldige kwasten van zoeva, al meer dan 2 jaar en ze doen het nog steeds maar toch worden ze zo langzamerhand wel minder (maar hey, al meer dan 2 jaar in gebruik! kan je niks van zeggen toch!) dus tijd voor een paar nieuwe.
Ook is mijn oogschaduw palet een beetje lelijk geworden omdat hij een paar x gevallen is (shittie!!) en ik mis daardoor ook een aantal kleurtjes. Mijn roze blush is op.. Ach ik kan nog wel honderden redenen verzinnen om flink in te slaan let's see what i bought, te beginnen bij het kruidvat.



- MaxFactor FaceFinity foundation Light Ivory €14,99
  Ja.. Ik blijf altijd opzoek naar foundations die beter bij mijn huidskleur passen en deze lijkt weer een stapje
  dichterbij te komen! En hij dekt goed!:)
- MaxFactor Masterpiece Max €5,00
  Aanbieding, 2e artikel voor 5 euro.. ja dan kan je een goede mascara niet laten liggen toch?
- Catrice Defining Blush in de kleur: 040 Think Pink €3,49
  Roze blush die neigt naar een koraal tintje maar net iets te roze om het te zijn..
- Catrice Prime and Fine Highlighting Powder in de kleur 010 Fairy Dust €4,59
  Ik heb geprobeerd deze voor jullie te swatchen, helaas kan ik het met mijn iphone camera niet goed op
  beeld krijgen, het is een hele mooie subtiele poeder die een gouden gloedje achterlaat, supermooi!!
- Kruidvat Zilvershampoo €2,49
- Crystal Deodorant €3,99
  Dit is een deodorant op natuurlijke basis en geen gevaarlijke chemische stoffen. Ga hier later nog een artikel
  over schrijven!


Alsof dat nog niet genoeg was hoorde ik gisteravond van een vriendin van het merk E.L.F. Ik was in shock dat ik als low-budget make-up liefhebber nog niet wist van dit merk!! Shame on me! Ik had beter de andere beautybloggers in de gaten moeten houden want dit merk word er toch wel eens vaker genoemd.
Maar, beter laat als nooit! Ik heb het ontdekt.
Voor de mensen die niet bekend zijn met E.L.F: Het staat voor Eyes Lips Face en (nu komt het!) is mega goedkoop! Ze hebben 3 lijnen E.L.F. - mineral en studio. De eerste lijn is vrij basic en simpel het meeste kost dan ook maar 1 euro. De 2 andere lijnen zijn iets 'duurder'. Deze bevatten producten van zo rond de 4 tot 6 euro.
Waar ik veel over lees is de goede kwaliteit van de kwasten. Wel in het begin wat haaruitval maar heel lekker zacht en doen hun werk goed. Ook het 100 palet, de oogschaduw basis en de volume mascara zijn items die veelvuldig positief over de blogs en reviews besproken worden.
Met dit in mijn achterhoofd ben ik gaan shoppen!!



- Palette 100 oogschaduwkleuren €12,00
- Nepwimpers €1,00
- Oogschaduwbasis €1,00
- Volume mascara €1.00
- Blush: Passion Pink €4,00
- Stippling brush €4,00
- Lippenceel €1,00
- Blending brush €1,00
- Oogschaduw kwast €1,00
- Oogschaduw kwast schuin €1,00
- Oogschaduw kwast crease €1,00

Zoals je ziet is alles wat ik heb aangeschaft mega goedkoop!! Ik heb het nog niet binnen daarom laat ik jullie nu afbeeldingen zien die van de E.L.F. website komen, maar zeker weten dat ik ze zal reviewen en jullie laat weten wat ik ervan vind!!
Voor de dames onder ons die niet spierwit zijn en wel een gokje kunnen nemen op een foundation; De foundation uit de studio lijn schijnt geweldig te zijn. Hij zou goed dekken en heel lang houden! Fijn ook dat het maar €6,80 kost!

Dit was mijn shoplog voor vandaag! Een hoop euro's armer maar zoveel goodies rijker (binnekort). Wat zijn jullie ervaringen met E.L.F. producten?

Liefs, Marjolein


2 opmerkingen:

  1. Nathalie Snijders15 mei 2013 om 14:06

    Super die tip van e.l.f !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja, zo dom dat ik die webshop niet eerder gezien heb, ik had wel eens gehoord van de kwasten enzo maar dat is ook zo weer verdewenen in een ver grijs hoekje.. :P maar de oogschaduw uit de elf lijn zijn niet de moeite waard hoor!! de studio en mineral lijn echter weer wel!!

      Verwijderen