vrijdag 14 juni 2013

E.l.f. haul review!

Heeyy allemaal!!
Het is al even geleden maar ik heb jullie een review van de elf producten beloofd dus hier is ie dan.

Het pakket! En oh wat hou ik van pakketjes uitpakken. Dat geeft voldoening haha!
Zo werd het dus geleverd, goed ingepakt in een ruime doos. In de doos zat behoorlijk wat bubbeltjes plastic zodat je producten heel blijven.

Ik zal eerst beginnen met het product waar ik echt het meest enthousiast over ben: de wimpers.

Dit is de Natural Lash Kit en kost 1 euro. Ze zien er niet heel bijzonder uit. Gewoon nepwimpers zoals alle andere nepwimpers. Althans, zo zien ze eruit in het doosje. Toen ik ze ging proberen was ik meteen enthousiast. Ik hoefde ze niet bij te knippen en dit waren de eerste wimpers die ik er binnen 5 minuten zonder mijn make-up te verpesten probleemloos op heb gekregen! het leek wel of ze bij de aanzet iets steviger waren ofzo. Ik weet niet precies waar het door komt maar het ging gewoon meteen goed. De lijm die erbij geleverd word heb ik niet geprobeerd. Ik had zelf nog een klein potje wipmerlijm van een ander setje wimpers die ontzettend fijn in gebruik is dus die heb ik gebruikt.
Dan nu het resultaat:Zoals je ziet zijn de wimpers heel natuurlijk (zoals ze ook beloven). Ik hou persoonlijk niet van te dramatische wimpers maar vind het wel mooi als wimpers wat meer volume en lengte hebben. Deze wimpers komen voor mij dus echt super uit de test. Ze geven precies dat beetje extra dat ik graag wilde. En dat voor 1 euro! Ik vind deze wimpers een absolute musthave. (Wil je het verschil zien met mijn naakte oog en met een oog met alleen mascara en dus geen nepwimpers, scroll dan even verder, deze komen hieronder aan bod)Dan nu de mascara. Een mascara van 1 euro, dat kan vast niks goeds zijn dacht ik. Toch moest ik het proberen en wederom werd ik verrast. Ik vond het kwastje wel ogen alsof het heel erg klontert maar dat gebeurde eigenlijk ook niet. Woorden omschrijven deze mascara niet genoeg. Lets take a look at some pictures! 


Dit is mijn naakte oog (met geverfde wimpers, ik ben blond normaal heb ik blonde wimpers maar mn zusje heeft ze voor me geverfd, scheelt een boel mascara) 


En dit is met mascara (het werd al wat donker dus ik heb met een appje de foto wat opgelicht zodat het resultaat wat beter zichtbaar was).
Vervolgens hebben we de kwasten!
Op internet las ik dat de kwasten vaak wat uitvielen maar verder wel ok waren. Bij mij hebben de oogschaduw kwasten nog helemaal geen haartjes los gelaten. De stippling brush wel een paar toen ik deze voor het eerst gebruikte. Daarna niet meer. De kwasten zijn echt heel erg fijn! Heel lekker zacht en ze behouden hun vorm heel goed. Ze doen echt precies waar ze voor gemaakt zijn. Voor 1 euro per stuk dus een supergoede deal. E.l.f. verkoopt ook setjes, die zijn in verhouding nog goedkoper. Ik had een aantal van die kwasten niet nodig dus vond ik een set niet nodig vandaar dat ik voor een aantal losse kwasten ben gegaan. hieronder nog 2 foto's van de kwasten.
Dan mijn nieuwe favoriete blush. Ik was verliefd op de kleur: Pink Passion. Hoe meer roze, hoe beter!
De verpakking oogt wel chique vind ik. Deze kwam dan ook uit de studio lijn.De blush oogt echt superroze! En dat issie ook. Het is een goed gepigmenteerde blush dus je moet het wel voorzichtig aanbrengen. Je wilt er natuurlijk niet uitzien alsof je kleine nichtje van 3 je heeft opgemaakt.
Als je het goed doet ziet de blush er wel echt super uit! heel lieflijk roze (ik draag deze kleur ook op de nepwimpers foto in deze blog). Hieronder het resultaat:


Vervolgens hebben we het palette.
Deze viel me wel een klein beetje tegen. Maar niet genoeg om het nooit meer aan te schaffen. Ik had iets beter gepigmenteerde oogschaduw verwacht. Althans, voor sommige kleuren. Een aantal kleuren doen het supergoed, wat andere kleuren weer wat minder. Ik gebruik het palette inmiddels wel dagelijks en met een goede basis kan je er wel hele mooie subtiele looks mee maken. Voor het geld vind ik het wel de moeite waard. Er zitten namelijk wel veel goede en bruikbare kleuren tussen. Vooral goed voor dagelijkse looks. Zo kan je toch subtiel een kleurtje toevoegen zonder dat je er 'overdone' uitziet. (De look bij de nepwimpers foto en bij de blush foto heb ik ook met dit palette gemaakt)

En last but not least de oogschaduw basis. Ook een schot in de roos. Op internet wordt deze vergeleken met de primer potion van urban decay. Nou weet ik zelf niet hoe deze in gebruik is want ik heb 'em zelf niet en ook nog nooit gebruikt, maar tevreden over de elf oogschaduw basis ben ik wel! Hij werkt echt heel goed. Mijn oogschaduw zit er na een hele (werk)dag nog steeds net zo op als ik het heb aangebracht voor ik op pad ging. Het is wel de beste die ik tot nu toe gehad heb. (Ik heb die van de Etos, Hema, Essence en Catrice ook geprobeerd)Dit waren mijn reviews van de producten maar binnenkort komen er een aantal nieuwe aan want ik heb weer een nieuwe bestelling gedaan.
Ik heb nog een setje van de nepwimpers, 4 lipsticks, 2 lipglossjes, 1 jumbo lippotlood, setting spray en een oogschaduwprimer in de kleur pearl (wit) besteld dus er volgen binnenkort weer nieuwe reviews!!

Wat is jullie ervaring met E.l.f.??

Liefs, Marjolein

1 opmerking:

  1. die nepwimpers zien er goed uit ! ik heb zelf paar keer nepwimpers gekocht maar viel allemaal tegen.. maar ik ga binnenkort op elf bestellen dus neem ik zeker die nepwimpers mee!

    BeantwoordenVerwijderen