vrijdag 5 februari 2016

Indola Color Style Mousse - Je zilvergrijze/blonde lokken onderhouden.

Zilvergrijs haar, oftewel granny hair. Het is een absolute hit op dit moment. En ook ik ben er echt weg van. Het is dat mijn vriend het niet mooi vind (en hij moet er tenslotte tegen aan kijken) anders had ik het echt gedaan. In plaats daarvan ben ik maar voor een wat assigere versie van mijn blonde lokken gegaan.

 Het jammere alleen aan deze haarstijl is dat het zoveel onderhoud vergt. Het kleurt snel weer wat gelig of de grijze kleur vervaagt dus je moet veel doen om het mooi te houden. Tot nu toe waste ik altijd mijn haren met zilvershampoo als ik dit soort kleuren weer eens in de pet had. Maar daar word je haar zo droog van na een poosje. Het voelt gewoon niet lekker. Toen ik laatst bij de kapper was kwam de kapster aan met dit goedje, Indola Color Style Mousse.Eigenlijk is het gewoon precies hetzelfde als normale styling mousse alleen is dit goedje lila van kleur en onttrekt het ontzettend goed het gele uit je haar. Je gebruikt de mousse als je uit de douche komt op lichtvochtig haar en daarna fohn je het zoals jij dat gewend bent. Mijn haar lijkt aanzienlijk grijziger/assiger als ik dit spul heb gebruikt. Kijk maar: 


Links zie je mijn haar voor het wassen en rechts zie je mijn haar met de mousse er in en licht droog gefohnt. Behoorlijk verschil! En in principe heeft het verder dezelfde werking als de zilvershampoo. Je kan dus gewoon lekker je fijne verzorgende shampoo en conditioner gebruiken en daarna deze mousse eroverheen doen en dan echt een goed resultaat krijgen zonder je haar droog te laten worden. Heel fijn! 

Helaas is deze mousse niet heel erg budget. Bij mijn kapper kostte deze bus zo rond de 18 euro. Online kan je ze wel bestellen voor rond de 11 euro. Bijvoorbeeld bij knip&go. Ik gebruik de mousse daarom niet dagelijks. Dan doe ik er langer mee, en als je je haar niet dagelijks wast kan je ook wel wat langer van het resultaat genieten (en dat is ook nog eens beter voor je haar!). Echter moet ik wel zeggen dat ik het beter vind werken dan de gemiddelde zilvershampoo en mijn haar fijner blijft aanvoelen, dus op zich was ik best bereid er wat meer voor te betalen. Deze color style mousse bussen zijn verkrijgbaar in nog veel meer kleuren, zo is er ook een mousse in een paarse tint, maar ook bijvoorbeeld in de normale tinten zoals bruin en blond. Alles om je haarkleur mooi en levendig te houden. 

Zouden jullie je zilvershampoo vervangen voor deze mousse? 

Liefs, Marjolein 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten