zaterdag 2 januari 2016

2015/2016, terugblikken en vooruitkijken2015 is weer voorbij, welkom in 2016! De beste wensen allemaal. Dat het maar een heel fijn en gelukkig 2016 mag worden. Het was me het jaartje wel weer hoor, we blikken even kort terug...

We begonnen het jaar lekker roerig, met een relatiebreuk en daardoor dus een verhuizing. Weer terug van Apeldoorn naar Almelo. Man wat een spanning en stress. Gelukkig had ik vrij snel een huisje en kon ik vlot weg. Ondanks dat dat een hele nare periode was, was het meer dan goed dat het gebeurd is. Ik dacht al wel dat ik het kon, maar nu moest het dan ook echt gebeuren; Mijn eigen boontjes doppen, onafhankelijk zijn en gaan met die banaan. Ik ben apetrots op mijzelf dat ik dat kan. Wel met hulp en steun van lieve familie en vrienden maar ik red me wel! Ik heb mijn eigen huis, betaal mijn eigen rekeneningen en hoef me nergens voor te verantwoorden. I don't need a man van the pussycat dolls was een beetje mijn lijflied. Go me!

Toen eindelijk alles in rustig vaarwater leek te komen was er nog het hele brilverhaal (klik hier om het volledige verhaal te lezen). Mijn ogen die een week lang helse pijn hebben gedaan en daarna mocht ik fijntjes nooit meer lenzen. Volledig over op mijn bril. I was not amused.

Gelukkig ontmoette ik zo rond diezelfde periode ook mijn happy ending van dit jaar. Mijn nieuwe vriend Yannick. Die maakte toch heel wat goed voor dit jaar, want ondanks dat ik dit jaar persoonlijk weer behoorlijk gegroeid ben en er uit nare dingen zoveel goeds is gekomen heeft dit jaar wat mij betreft een vies nasmaakje en ben ik heel blij dat het voorbij is.

2016. Een frisse start met nieuwe plannen en idee├źn. Het word denk ik een heel leuk jaar waarin ik een boel dingen ga doen. Natuurlijk blijf ik lekker bloggen maar er staan ook dingen op het lijstje als coldplay in juni. En ook ben ik van plan om het hardlopen weer op te pakken met als doel: de q-music Santa run in de winter Efteling volgend jaar samen met mijn tante.
Als we dan toch gaan hardlopen pakken we de voeding ook maar gelijk weer mee. Ik kocht namelijk een paar weken geleden het 50 days of green happiness boek en ga samen met mijn moeder en zusje hiermee aan de gang. Ik ben nog in dubio of ik hierover ga "ploggen". Laat me weten wat je daarvan vind! 

Ik heb het gevoel dat ik dit jaar nog veel meer leuke en goede dingen ga doen maar wat dat is weet ik nog niet. We gaan het allemaal beleven. Ik heb er zin in! Laat 2016 maar komen, ik ben er klaar voor!

Liefs, Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten