zondag 14 augustus 2016

NYC expert last lip color 411 Snowcone

Alles uit de 90's maakt nu zo'n beetje een comeback. Zo zagen we al bruine lipsticks en zijn chokers weer een hit, maar ook de metallic trend kan niet ontbreken. Ik vond een mooi lipstick van NYC die perfect in dat plaatje past en besloot deze mee te nemen. 


Ik koos voor de kleur 411 Snowcone uit de expert last lip color collectie van NYC. Het is een mooie zachtroze lipstick met een metallic/frosty finish. In deze lijn zaten nog een aantal andere kleuren maar deze spraken mij niet zo aan of leken mij wat onflatteus voor mijn huidskleur. Maar ga zeker eens kijken, misschien zit er wel wat bij voor jou!

Dan over de lipstick zelf. Ik vind de verpakking niet zo heel spectaculair. Hij is functioneel want je ziet eigenlijk over de gehele verpakking welke kleur je in handen hebt maar echt mooi vind ik de verpakking niet. Het oogt wat mij betreft wat goedkoop. Geeft niet natuurlijk, want de lipstick is ook niet duur maar ik ben van de budget merken tegenwoordig toch wel gewend dat het er allemaal net wat strakker uit ziet. Gelukkig gaat het om de lipstick zelf en niet om de verpakking. De lipstick zelf is namelijk een stuk beter!


Hier zie je de swatch op mijn hand. Het is een mooie draagbare roze kleur en je ziet hier ook al mooi de frosty finish. Ik vind wel dat de swatch op mijn hand donkerder uitvalt op mijn hand. Misschien komt dat omdat de frosty/metallic finish toch beter tot zijn recht komt op de lippen. 


Op deze fullface foto kun je ook wel zien dat de kleur op de swatch donkerder lijkt als op de lippen. Ik vind het echt een mooie frisse alledaagse kleur met een beetje die 90's twist. Sinds ik deze lipstick heb, heb ik hem ook al erg vaak gedragen. Hij brengt prettig aan droogt de lippen niet uit. Wat draagtijd betreft is het niet een hele bijzondere lipstick 4 tot 6 uur red het wel, maar je moet niet al te veel eten en drinken. 

Het is wat mij betreft dus gewoon een heel gemiddelde lipstick, maar toch wel een van mijn favorieten. Ik denk dat dat vooral te maken heeft met de kleur. Ik vind het een hele mooie frisse kleur. Als je houd van metallic lipsticks kan ik je deze zeker aanraden! En wat de prijs betreft is het ook zeker een aanrader.

De NYC expert last lip color in 411 Snowcone kost €3,29 en is verkrijgbaar bij kruidvat.

Wat vind jij van de metallic liptrend? 

Liefs, Marjolein 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten