dinsdag 1 november 2011

Saffron crackling

Hey allemaal!

Mams heeft van de week 2 setjes nagellak voor mijn zusje en mij meegenomen bij de big bazar, namelijk de saffron london crackling setjes. Tijd voor een review!

Dit zijn de setjes:


oeps! ik had de setjes al even opgedaan en ze dus niet weer recht in de verpakking gestopt! Nouja doet er niet toe, gaat om de kleuren! Ik heb de foto met een flitser gemaakt omdat je anders de kleuren niet goed kon zien.
De pakketjes hebben geen namen maar wel een nummer. Het bovenste setje is nr. 17 in dit setje zit een gouden basecoat, een zwarte crackling en een doorzichtige topcoat.
De gouden basecoat lijkt een hele rare vieze groen/geel/gouden kleur maar zodra je de lak op doet zul je zien dat het een mooie gouden kleur word met glittertjes!
De onderste is set nr. 20 deze bestaat uit: zilveren basecoat, rode crackling en wederom een doorzichtige topcoat.

wat mij is opgevallen aan de basecoats is dat de zilveren heel goed dekt! al met 1 laag zit de lak er mooi op! Verder is de zilverkleur ietwat metalic achtig. De gouden lak moet je wel 2x aanbrengen maar deze is echt gaaf! In het potje lijkt de lak vrij mat maar als je hem op doet blijkt dat deze licht glittert!
Ik heb even heel snel (daarom ook een klein beetje slordig! sorry daarvoor!) mijn nagels gelakt. met deze setjes:


nogmaals sorry voor mijn slordige afwerking! heb het even snel gedaan.
Ik ben zelf van mening dat de originele samenstelling van de setjes niet de mooiste combinatie is. ik vind de zilveren basecoat met de zwarte crackling veel mooier en ik vind eigenlijk de gouden basecoat ook mooier met de rode crackling! (ook leuk voor kerst!:D) 

Ik heb verschillende potjes crackling nagellak in huis maar ik moet zeggen dat ik tot nu toe deze de beste vond. Deze gaat niet snel klonteren ofzo (wat bij de crackling van Be-Yu van de douglas wel gebeurt) en smeert daardoor ook lekker soepel.

kortom ik vind het een heel fijn setje! Ik denk dat ik mijn nagels deze kerst maar rood/goud lak met deze crackling!
de lak is te koop bij de big bazar en kost €3,99 per setje

liefs, Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten