dinsdag 1 mei 2012

review l'oreal true match foundation

Heey Allemaal!

Foundation.. Dit was echt altijd mijn ergernis als ik bij het make-up schap stond. Ik kon echt nooit de goede kleur vinden. Ik heb namelijk een ontzettend wit huidje, zo wit dat er bijna geen foundation is die er bij past (althans onder de 20 euro). Alles is te donker, te geel, te oranje of te roze.
Een paar weken geleden stond ik even met mijn moeder in de etos en was zij dus ook aan het zoeken naar een foundation. Zij vond bij de l'oreal true match foundation serie ineens wel haar kleur, dus ik moest ook maar even kijken. En ja hoor!! ik vond een matching colour!

nr. c1 rose ivory

wat beloofd het?
True Match camoufleert onzuiverheden zonder maskereffect: de microfijne, smeltende textuur past zich perfect aan aan de kleur en textuur van de huid.

Hoe voelt het?
De foundation zelf is erg vloeibaar. Niet creme achtig of iets dergelijks dus als je het met je handen aanbrengt moet je wel oppassen dat het niet van je vingers afglijd.
Als ik het op mijn huid heb aangebracht voelt het ook heel lekker zacht.

Doet het wat het beloofd?
JA! Ik ben echt heel enthousiast over deze foundation. Niet alleen is het voor mij eindelijk de goede kleur maar ik heb ook bijna geen concealer meer nodig. Hij camoufleert oneffenheden perfect maar laat inderdaad geen dikke 'maskerlaag' achter.
Sommige foundations gaan erg 'glijden' over je gezicht als je een beetje begint te zweten, dat doet deze foundation (bij mij) dus ook niet! Erg prettig met de zomermaanden in het vooruitzicht!
Verder blijft de foundation ook prima zitten, hij houd de hele dag.

Een nadeel van deze foundation vind ik het pompje. Door het pompje krijg je er het laatste beetje niet uit. Nou denk je misschien, ach dat laatste beetje wat maakt dat nou uit? Maar er blijft nog aardig wat achter in het potje. Ik heb daarom het pomp-dopje eraf gehaald toen het potje bijna leeg was en het maar naar beneden laten lopen op mijn kwast. Het pompje doseert trouwens wel goed! een pompje is in principe genoeg voor je hele gezicht (tenzij je gebruik maakt van een sponsje).

conclusie: Een super fijne foundation die doet wat ie beloofd en ook fijn de hele dag blijft zitten. Ook geschikt om op te hebben tijdens het sporten en in de zomermaanden omdat hij niet 'glijd'.

De l'oreal true match foundation is verkrijgbaar in 10 tinten bij veschillende drogisterijen en parfumeries. Hij kost +- €15,95

Ik hoop dat deze review nuttig was voor jullie! Tot snel!

liefs, Marjolein

Vind je mijn artikelen leuk? Volg me dan via bloglovin'. Druk op de knop in het linker menu of zoek me op in de bloglovin' app!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten