vrijdag 19 oktober 2012

Loreal preference recital 10.21

Hallo allemaal!!

Zoals jullie weten wil ik mijn haar graag 'gwen-stefani-blond'. Nou ben ik pas geleden naar de kapper gegaan, maar het resultaat kwam bij lange na niet in de buurt (ik moest het meerdere keren verven om het zo te krijgen zeiden ze) dus op naar t'kruidvat!

En welke moet je dan toch in godsnaam kiezen! Op internet lees je zoveel verschillende dingen dus ik heb maar gewoon gekozen voor de kleur die ik op het pakje het mooist vond.
Zo doende kwam ik terecht op de Loreal preference recital 10.21 Stockholm. Deze kleur hebben ze niet overal! Je moet volgens mij wel echt bij een grote kruidvat zijn. Ik kon hem namelijk niet vinden bij een kleiner filiaal.

 zo ziet het pakje eruit
en dit zit er in:

je ziet hier aan de linkerkant van het doosje de kleurshampoo en de conditioner, in het midden voor het doosje ligt de high shine vloeistof en dan rechts het aanbrengflesje met de ontwikkelemulsie en de handschoentjes

Hoe werkt het:
Eerst doe je de handschoenen aan en haal je de dop van het aanbrengflesje. Dan doe je de kleurshampoo en de high shine vloeistof er in. Krachtig schudden en dan is het ready to go.
Je moet eerst je haar natmaken. Niet wassen! alleen natmaken!
Dan gelijkmatig over het haar verdelen en de inwerktijd aanhouden die op de handleiding staat. (max. 30 minuten)
Heel makkelijk dus.

Wat vond ik er van?
Het gebruik is echt supermakkelijk! Dat is heel fijn. Ik heb het als het ware gewoon als een shampoo in mijn haar gemasseerd en verdeeld. Normaal laat ik iemand anders mn haar verven, dat vind ik makkelijker, maar ik was te ongeduldig dus deed ik het maar zelf.
De geur is wel wat scherp maar dat kun je verwachten met haarverf natuurlijk ;). De handschoentjes vond ik wel wat aan de kleine kant. Ik kreeg ze wat moeilijk aan. De opening is erg smal. maargoed dat maakt voor de haarkleuring zelf niet echt uit;) desnoods kan je zelf gewoon andere handschoentjes aantrekken.
De bijgevoegde conditioner is echt hemels! Daar word je haar echt zo superzacht van! Er zit ook veel in, daardoor kan je het nog eens vaker gebruiken. je hebt er ook echt niet veel van nodig.
Op het pakje geven ze aan dat als je haar langer is als kinlengte je beter 2 pakjes kan nemen. Mijn haar raakt inmiddels net mijn schouders, en ik had maar 1 pakje nodig. Ik had zelfs over! (gelukkig was het 1+1 gratis bij het kruidvat!:P)
Over het resultaat ben ik ook te spreken! Ik weet dat het er niet direct uit zo kunnen zien als op het doosje maar ik ben wel een enorm stuk blonder! De kleur is ook niet gelig. Mooi assig zoals de verpakking beloofd. Ik denk dat ik met de volgende keer verven al aardig bij het 'gwen stefani blond' in de buurt ben.

 
voor:
 
na:
 

zoals je ziet is de gouden gloed er nu dus wel uit en ben ik ook een aantal tintjes lichter. Ik ben heel benieuws hoe het er uit ziet na de volgende keer!

Wat is jullie ervaring met je haar zo blond verven? Welke verf gebruik jij? Let me know!

liefs Marjolein
 


3 opmerkingen:

 1. Ik heb hem er nu in zitten, ben van heel donker naar blond gegaan met eerst ontkleuren en nu deze erdoor.. Ben erg benieuwd of het mooi gaat worden.. Alleen ben ik van plan erna pastel-tuquoise erover te doen, dus perfect hoeft het niet.
  Staat je iig goed de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, het is eruit. M'n haar is een stuk lichter, maar helaas nog wel best gelig en roze in de punten :P
  Binnenkort maar even bijwerken en tot die tijd wassen met Zilvershampoo en maskertjes erin doen, ZS helpt ook heel erg om het nog witter te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heb je mijn andere review ook gezien? van de live color xxl? http://liefsmarjolein91.blogspot.nl/2013/01/schwarzkopf-live-color-xxl-ice-blonde.html
   deze werkt stukkeeenn beter, zonder te ontkleuren.. maar aangezien je dat al hebt gedaan weet ik niet of het nu nog nut heeft.. omdat deze pigment verwijderd enzo.. anyway, turquoise?! foto's! foto's! :D gedurfd! gaaf hoor
   zilvershampoo van t kruidvat zelf werkt bij mij als een tierelier! :D ga ik ook nog een review over schrijven:)

   Verwijderen