woensdag 9 juli 2014

6x Films om deze zomer te kijken!

Nu de zomer is aangebroken is er gewoon weinig leuks op tv en af en toe is het toch best lekker om een avondje op de bank te hangen met een leuke film. Of je hebt zomervakantie en al je vrienden zijn al op vakantie en jij moet wachten tot een van de laatste weken. OF je gaat op vakantie met de auto naar zuidfrankrijk met van die dvdspelertjes mee om de reistijd te doden. MOVIETIME!
Ik heb een aantal films op een rijtje gezet die lekker makkelijk wegkijken om jou saaie zomerdag toch een beetje leuker te maken.

1. Verliefd op Ibiza
Nederlandse films beginnen een stuk beter te worden als vroeger. Wat een heerlijke film is dit! Instant vakantie gevoel, heerlijke romantische escapades en vooral ook veel humor. Ik heb hem inmiddels al 5x gezien en kan hem nog wel een paar keer kijken. Echt een must see!

2. Despicable Me (1 en 2)
Het mag dan wel een kinderfilm zijn maar leuk is 'ie zeker. En dan vooral de minions (die leuke gele poppetjes). Just watch it. You'll love it. Het is gewoon grappig.

3. Just Go With It
Zo'n beetje alles met Adam Sandler is best wel leuk, dus ook deze film. Deze film gaat over Danny (Adam Sandler dus) die als versiertruck een neptrouwring gebruikt. Bij een meisje pakte het per ongeluk toch een beetje verkeerd uit dus loog hij dat hij een gescheiden family man is en laat hij zijn collega (Jennifer Anniston) en haar kinderen zich voordoen als ex-vrouw en kinderen. Maarja, dan komt de liefde ineens om de hoek kijken..

4. Gooische Vrouwen (the movie)
Weer een geweldige film van Nederlandse bodem. Het bekende vervolg op de serie. Als je deze film nog niet hebt gezien moet je hem toch echt gauw gaan kijken! Als je zin hebt in een komische film waar je niet te veel bij na hoeft te denken is dit absoluut een film voor jou!

5. When in Rome
Op de bruiloft van haar zus vist Beth een paar muntjes uit de fontijn van de liefde in Rome. Eenmaal terug in New-York proberen alle mannen die de muntjes in de fontijn gegooid hadden haar het hof te maken. Ondertussen is Beth verliefd op heel iemand anders. Oftewel gewoon een lekkere romcom om bij weg te kwijlen op een zomeravond.

6. From Prada to nada
De rijke mexicaanse zusjes Mary en Nora verliezen hun luxe leventje als hun vader plotseling komt te overlijden en hen met een berg schulden achter laat. Ze moeten verhuizen naar familie in een alles behalve welgestelde buurt en dat is best wel even wennen.

Wat je ook gewoon kan doen is Netflix nemen (ik zweer erbij!) voor 7,99 per maand en lekker browsen naar films die jou aanspreken! Het aanbod word steeds groter dus er is altijd wel iets wat je nog niet gezien hebt!

Wat zijn jou favoriete zomerfilms?

Liefs, Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten