maandag 7 juli 2014

Juni's favourites!

Het is alweer juli! Jeetje wat gaat de tijd hard. Voor mijn gevoel was het vorige week nog kerst! Volgens mij duurden de jaren vroeger voor je gevoel veel langer. Anyway, het leek me leuk om eens een favourites artikel te maken omdat ik in juni veel nieuwe favorieten heb opgedaan. Ik ga dit niet elke maand doen omdat mijn favoriete producten gewoon niet vaak genoeg wisselen en om nou elke keer dezelfde producten te laten zien vind ik ook zo wat. 

So, let's get started! Catrice Longlasting Eyepencil Waterproof in 100 Pearly Bird
Ik gebruikte eerder altijd een wit oogpotlood voor mijn waterlijn om mijn ogen groter en meer open te laten lijken, maar ik zocht iets natuurlijkers als wit. Wit kan soms erg opvallen, wat ik opzich geen probleem vind, maar aangezien ik de laatste tijd wat meer into de natuurlijke en nude looks ben vond ik dit wel geschikte kleur. Het is een hele mooie zachte nude kleur die een beetje metallic oogt. Ik kan het niet goed omschrijven maar sinds ik deze gekocht heb, ben ik er echt aan verknocht! I love it! Ik zal er waarschijnlijk binnenkort een review over posten! 


L'oreal Collection PrivĂ©e lipstick (Doutzens Nude) 
In de review benoemde ik al dat ik weg was van deze lipstick en dat ben ik nog steeds. Het is echt een beetje mijn go-to lipstick geworden. Het is ook zo makkelijk te combineren! 
Voor de review klik hier


Make-up Revolution Iconic 3 palette
Ik ben groot fan van de naked paletten, maar van de prijs wat minder en aangezien Sephora niet meer in ons landje te vinden is (wel online op www.sephora.fr) is de drempel toch wat hoger om ze te kopen. Dus zocht ik naar dupes. Ik was bang dat ik niet zo weg zou zijn van de roze kleurtjes omdat roze soms gewoon niet zo mooi uitpakt (lees: ontstoken ogen look) maar god how wrong was I! Sinds ik het Iconic 3 palette heb gekocht heb ik deze bijna dagelijks gebruikt! I'm hooked! 
Voor meer foto's, swatches en review klik hier.


Real Techniques Sam's Picks + Expert Face Brush
Toen mijn kwasten toch wel erg toe waren aan vervanging besloot ik de Real Techniques kwasten te gaan proberen. Ik raad ze echt iedereen aan! In mijn review was ik nog niet zo te spreken over de Expert Face Brush maar blijkbaar is dat zo iets waar de liefde voor moet groeien want inmiddels gebruik ik ook die kwast steeds vaker en vind hem steeds fijner. 
Voor de review klik hier


L'oreal Sublime Soft en Skin Perfection skincare. 
Ik zorgde eigenlijk heel slecht voor mijn huid. Ik heb niet echt een problematische huid alleen ietwat rood op de wangen en af en toe een puistje hier of daar. Geen acne of andere gekke fratsen dus eigenlijk voelde het niet zo noodzakelijk ofzo voor mij. Ooit had ik eens een skincare lijn gehad van Nivea en later van Essence en Kruidvat en die vond ik toch niet echt je van het dus werd ik daar laks mee, vergat het en nouja het werkte gewoon niet voo mij.. Ik vroeg mijn zusje (ze is schoonheidsspecialiste) om advies wat ik nou het beste kon kopen als je niet gelijk het duurste van het duurste wilt kopen. Ze kwam met L'oreal en dus ging ik dat proberen. Sinds dien gebruik ik dit en ik ben er over te spreken. Ik heb echt het gevoel dat de roodheid op mijn wangen toch iets minder is geworden en mijn huid voelt fijn aan. 


Iseree Sensitive Facial Whipes 
Dit is eigenlijk al een hele poos een favoriet. Dit zijn fijnste facial whipes ever. Beter als alle andere doekjes die ik ooit voor mijn gezicht geprobeerd heb. Van veel facial whipes krijg ik een geirriteerd gevoel of zijn de doekjes te droog of betaal je best een boel voor maar 25 doekjes. Deze doekjes geven geen irritatie, ik heb nog nooit een te droog doekje gevonden in deze pakjes en ze kosten maar 89 cent per pakje! Ik heb ze een keer gekocht uit nood omdat ik even snel wat facial whipes moest hebben en ik toch net bij de Lidl liep. Zo blij dat ik deze heb gepakt! Absoluut een favoriet! En lekker budget vriendelijk. 

Dat waren mijn favorieten voor juni. Wat zijn jullie favoriete producten? 

Liefs, Marjolein 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten