zondag 15 november 2015

Garnier loving blends honing goud


Al heel lang gebruik ik steevast mijn John Frieda shampoo en conditioner, maar de laatste tijd loop ik er steeds tegenaan dat deze uitverkocht is als ik hem nodig heb of ik even geen budget heb voor shampoo en conditioner van samen 20 euro. Dat was ook deze keer weer het geval. Dus stond ik weer te dubben voor het shampoo schap bij het kruidvat. Deze Garnier Loving Blends shampoo en conditioner waren in de aanbieding en dus dacht ik, laten we deze dan maar eens proberen. Ik koos voor de herstellende variant omdat ik ook highlights in mijn haar heb, dus geblondeerde plukjes en die kunnen vaak wel wat extra liefde gebruiken.  

Toen ik eenmaal zover was dat ik ze ging gebruiken was ik gelijk helemaal weg van de geur. Oh mijn god wat ruiken deze shampoo en conditioner lekker! Heel zacht, zoet en het is een soort romige geur maar wel sterk aanwezig. Persoonlijk vind ik dat wel lekker. Ik hou er van als ik de volgende dag aan mijn haar ruik en ik nog steeds die geur kan waarnemen. Dat lukt met deze shampoo zeker. 

Je hebt van de shampoo niet al te veel nodig om een lekker schuimend koppie te krijgen. Het schuimt echt flink! Dus als je geen SLES wilt, ben je met deze shampoo aan het verkeerde adres. Maar ook de conditioner verdeelt prima over je haar met niet al te veel spul. Wel kneep ik de eerste keer veel te veel shampoo uit de fles. Ik denk dattie misschien een klein beetje te vol zat. Je krijgt in ieder geval waar voor je geld zullen we maar zeggen! 

Zo glad als mijn haar word van de John Frieda word mijn haar niet van de conditioner, al had ik dat ook niet verwacht. Maar opzich doet het zijn werk prima, en zelfs wel beter als andere goedkopere shampoo's en conditioners. Mijn haar word er aardig zacht van en glanst mooi, maar met een beetje olie of leave in conditioner erachteraan is het perfect. Dus dan gebruik ik er wel een olie bij hoor, geen probleem! Of deze combi echt herstellend is voor je haar weet ik niet, mijn haar is niet heel erg beschadigd ofzo dus daar kan ik geen oordeel over geven. Wel kan ik zeggen dat ik ze prettig in gebruik vind en dat ik vooral heel erg verliefd op de geur van deze shampoo ben. Met een olie of een leave in conditioner erachter aan kun je wel een heel fijn glad en goed doorkambaar resultaat behalen dus ik blijf deze shampoo voorlopig lekker gebruiken, Fijne bijkomstigheid is dat deze lijn ook geen parabenen bevat. Ik zelf maak me hier niet echt heel erg druk om (net als SLES) maar het is natuurlijk altijd beter dat het er niet in zit! 

De Garnier Loving Blends Shampoo's en Conditioners zijn verkrijgbaar bij de drogist en kosten €3,49 per fles.

Wat is jou favoriete shampoo? 

Liefs, Marjolein 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten