donderdag 1 december 2011

Weekend Limburg

Hallo allemaal,

Ik vond dat het eens tijd werd voor een persoonlijke update! Die had ik namelijk nog niet echt gemaakt en aangezien we met de hele familie weg zijn geweest naar limburg 11,12, en 13 november is dat een mooi onderwerp voor een personal update.

Mijn vader werd 13 november 50! hiep hiep hoera!:P Hij had al minstens een jaar zijn zinnen gezet op een weekend weg met de familie dus zo gezegd zo gedaan, we hadden een huisje geboekt in stevensweert.
op vrijdag 11 november gingen mijn ouders, Sander(mijn superlieve vriend) en ik op weg naar limburg. Mijn oom en tante en zusje en haar vriend zouden s'avonds komen omdat ze nog moesten werken enzo.
wij zochten meteen maar onze kamer uit:met het gezellige uitzicht:

 Die avond werd het verder niet zoveel. Het was ellenlang wachten tot iedereen gearriveerd was en daarna met z'n allen de voice kijken.
Voor zaterdag stond er een shopping trip in maastricht gepland. Wat een mooie stad!:D
en zoveel leuke winkels! Sander was meteen geslaagd met 2 nieuwe vesten en ik kocht nog een leuk jurkje en een portemonnee!


we hadden lekker heel de dag rondgesjauwd in maastricht dus eenmaal terug in het huisje waren we eigenlijk allemaal best moe! Maar we hebben eerst nog eventjes papas verjaardag gevierd met een lekker taartje.
nog even een blik op de versieringen:

  


De volgende dag stonden er twee uitjes geplant. Een ochtende maasmechelen, outletshoppen! kortom, alles was veel te duur en de uggstore was nog niet eens open:( jammer.. Gelukkig vonden we voor Sander nog een verjaardagscadeau: een vette nieuwe donkere broek van Garcia.
Na de shoppingtrip werd het tijd voor wellness! Thermae 2000.
Oh wat relaxed is dat. Heeerlijk warm zwemwater en nog warmere bubbelbaden:) Dan kom je even lekker tot rust zeg!
Na een tijdje weken in het zwembad besloten Sander en ik om de sauna maar eens te gaan proberen. Nou dat vond ik best spannend. Voor het eerst naakt tussen een hele hoop andere mensen. Maar lekker was het wel en na een tijdje wende het wel. Tot ik een heel erg overbehaarde man, met een hoop gouden kettingen en een hele dikke buik zag. toen dacht ik : COVER ME!:P hihi!
Niet veel later gingen we nog maar even lekker zwemmen en daarna was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan.. Aan een heerlijk weekend samen met sander (en de rest natuurlijk;) ) was een eind gekomen...


liefs, Marjolein 1 opmerking: