dinsdag 26 augustus 2014

Beverly Hills Formula Perfect White Black

De een houd er van, de ander niet: de Hollywood smile. Persoonlijk ben ik er wel een fan van zo'n wit stralend recht gebitje. Helaas krijgen onze tanden een boel te verduren ondanks dat we goed onze tandjes poetsen en worden ze toch wat gelig. Ze echt laten bleken is ook niet bepaald goedkoop dus dan moeten we maar een alternatief zoeken. 
Gelukkig is er een breed scala aan whitening tandpasta's te vinden, maar toen ik deze tegen kwam bij het kruidvat moest ik toch even twee keer kijken. Zwarte tandpasta om je tanden witter mee te laten worden. Het lijkt behoorlijk tegenstrijdig. 
De tandpasta is zwart omdat het actieve houtskooldeeltjes bevat. Ja dat lees je goed houtskool. Houtskool zou zich graag hechten aan tannines, dat zijn de bestanddelen in bijvoorbeeld koffie en thee die voor het gele kleurtje op je tanden zorgen. 


Dit is hem dan! De Beverly Hills Formula Perfect White Black tandpasta. Wat beloofd het? 
Perfect verwijderen van vlekken, lage abrasiviteit (dus minder "schuurmiddel") en bestrijding van slechte adem. Dat beloofd veel goeds dus. 


Toch een beetje wennen hoor, die zwarte tandpasta! In je mond word het schuim grijs. Ook dat ziet er echt heel gek uit. De smaak vind ik wel echt heel fijn! Het is een fijne frisse mint smaak die niet te scherp is. Alleen voor de smaak zou ik deze tandpasta al weer kopen. 


En dan willen we ook weten of het werkt natuurlijk. Ik was van plan dit een week te testen (dat ga ik alsnog doen) maar ik vond het verschil na 1 poetsbeurt al zo groot dat ik maar besloot gelijk een artikel te schrijven want ik was echt onder de indruk. Boven zie je voor het poetsen onder is na het poetsen met de Beverly Hills Formula Perfect White Black tandpasta. Echt een enorm verschil. Op de eerste foto is de belichting wel iets geliger als daar onder maar nog steeds vind ik het verschil voor een eerste poetsbeurt groots! Ik heb wel eens vaker een whitening tandpasta geprobeerd maar nog nooit met een direct resultaat wat zo goed was. 

Kortom ik ben om! Zwarte tandpasta it is voor mij. Ik ga deze tube vast en zeker weer kopen als 'ie op is want hij werkt goed en smaakt prettig. 
De Beverly Hills Formula Perfect White Black tandpasta kost €4,49 en is verkrijgbaar bij het kruidvat.

Wat vinden jullie van zwarte whitening tandpasta? 

Liefs, Marjolein 

4 opmerkingen: